Panelens projekt – högsäsong

Varje år sedan ESC-Panelens start år 2009 har vi panelmedlemmar alltid genomfört olika projekt. Under högsäsong (december-maj) är det först nationella uttagningar som gäller. Därefter gör vi alltid en nedräkning till det årets ESC där vi dels betygsätter varje lands tävlingsbidrag samt gör topplistor över favoritlåtar. På den här sidan finns länkar till våra högsäsongsprojekt Panelens topplista och Inför Eurovision.

 

Panelens topplista

Panelens topplista

Under 10-12 veckor under perioden mars-maj har vi i Panelen kört personliga topplistor inför den kommande Eurovisionen. Varje/varannan vecka får varje panelmedlem lista de 10-15 bidrag som man för närvarande tycker bäst om. I slutändan görs en totaltabell över hur alla har röstat och vi får fram en vinnare.

Läs mer om projektet »

 

Inför ESC

Inför ESC

Likt många andra ESC-sidor och -bloggar brukar även vi köra en egen Inför ESC-guide till den kommande Eurovisionen. Förutom att vi ger er läsare relevant information om varje lands artist och bidrag (och uttagning) så ger vi er våra personliga åsikter och betygsättningar av bidragen.

Läs mer om projektet »

 


Kommentera

 
 

 

Fyll i koden i rutan nedanför för att kunna skicka iväg din kommentar: