Nationella uttagningar


Nationella uttagningar

Nationella uttagningar

Under åren har panelen bevakat och bevakar allt som händer kring Eurovision Song Contest extra noga. Inför varje års tävling försöker vi bevaka i stort sett alla länders nationella uttagningar, där vi gör införer och resultatartiklar. Vi tycker det är roligt för att man får höra både så bra och ny musik.

På den här sidan har vi samlat ihop alla uttagningsår. För att göra det enklare har vi skapat samlingssidor för respektive tävlingsår, där vi också har lagt in all info om de länder vi har följt/följer (när, hur och var de väljer artist och bidrag till respektive Eurovisionsår). För att komma vidare till respektive år, klicka på länkarna här nedanför.

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen