NATIONELLA UTTAGNINGAR. Är det något specifikt lands tidigare års uttagning du söker efter? I så fall hittar du länkar till det här nedan!

För att göra det enkelt har vi har samlat ihop alla år som vi följt de nationella uttagningarna till Eurovision Song Contest. Förutom matnyttig fakta om varje lands uttagning inkl. startfält och resultat så hittar du även personliga topplistor och kommentarer kring låtarna som tävlat.

Vi har följt uttagningarna sedan ESC-Panelen som forum drog igång vintern 2009, och det är endast från det året och framåt som vi har följt uttagningarna.


2020-talet


2010-talet2000-talet 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Inofficiell Eurovision 2020

Mello 2020

Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen