Kommenteringspolicy

Vi vill att ni läsare ska ha möjlighet att kommunicera med oss och vi läser och svarar på både beröm och kritik. Vi har som målsättning att alla kommentarer som inkommer ska publiceras på hemsidan och för att hålla en god stämning i kommentarerna förbehåller vi oss rätten att inte publicera kommentarer som bryter mot rådande lagar och regler. Alla kommentarer granskas av oss personligen innan publicering.

På denna hemsida, vår Facebooksida och på Twitter lägger vi ut länkar till både egna artiklar och andras artiklar som handlar om relevanta ämnen kring Eurovisionen. Du är varmt välkommen att kommentera och dela med dig av dina uppfattningar. Vi håller högt i tak och välkomnar debatt – men med respekt för varandra.

 

Frågor & svar

Var kan jag lägga kommentarer på er hemsida?

Vi har valt att ha kommentarsfälten öppna på i stort sätt alla sidor och artiklar. Där kommentarsfältet är öppet är du välkommen att lägga en eller flera kommentarer.

Du får gärna även kommentera våra artiklar på Facebook och Twitter, våra inlägg på Instagram och filmklipp på YouTube.

 

Hur kommenterar jag på hemsidan?

För att kommentera behöver du uppge ett namn/alias och en e-postadress. Du behöver inte uppge ditt riktiga namn eller använda din officiella e-postadress om du inte vill. E-postadressen kommer inte att offentliggöras, däremot kommer namnet/alias att synas ovanför din kommentar.

Alla uppgifter om kommentarerna samlas i ett register som endast vi skribenter har tillgång till.

 

Modererar ni kommentarer?

Inför publicering granskas alla inskickade kommentarer, vilket i första hand syftar till att se till så att innehållet i din kommentar inte bryter mot våra regler samt mot rådande lagar och regler. För oss är yttrandefriheten viktig och vi modererar inte dina åsikter, men tänk på att om din kommentar innehåller påhopp, kränkningar, hot eller uppmaningar till brott blir det ingen publicering. På samma sätt kan vi gå in och ta bort externa länkar och/eller e-postadresser i kommentarer.

Så en grundregel är att alltid hålla en respektfull ton och att du försöker att vara så saklig som möjligt, oavsett om det handlar om kritik eller beröm. Vi är självklart öppna för feedback på det vi publicerar.

Våra modereringsregler gäller både här på hemsidan samt i våra sociala medier-konton på Facebook, Twitter, Instagram och YouTube.

 

Kan jag ta bort kommentarer som publicerats?

Om du vill ta bort en redan publicerad kommentar är det bara att höra av sig till oss på info@escpanelen.se

Beskriv vilken/vilka kommentarer som ska tas bort så ordnar vi det så snart vi kan.

I samband med att en kommentar tas bort raderas även uppgifter om namn och e-post för den specifika kommentaren.

 

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »