Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

Kommenteringspolicy

Vi vill att ni läsare ska ha möjlighet att kommunicera med oss och vi läser och svarar på både beröm och kritik. Vi har som målsättning att alla kommentarer som inkommer ska publiceras på hemsidan och för att hålla en god stämning i kommentarerna förbehåller vi oss rätten att inte publicera kommentarer som bryter mot rådande lagar och regler. Alla kommentarer granskas av oss personligen innan någon publicering sker.

På denna hemsida, vår Facebooksida och på Twitter lägger vi ut länkar till både egna artiklar och andras artiklar som handlar om relevanta ämnen kring Eurovisionen. Du är varmt välkommen att kommentera och dela med dig av dina uppfattningar. Vi håller högt i tak och välkomnar debatt – men med respekt för varandra.

 

Frågor & svar

Hur kommenterar jag på hemsidan?

Du är varmt välkommen att tycka till på de artiklar och sidor där vi har valt att ha kommentarsfälten öppen, vilket är i stort sett alla sidor. Du anger ett namn/alias, en-postadress och om du har en hemsida eller en blogg så är du välkommen att om du vill även ange den adressen. Du behöver inte uppge ditt riktiga namn om du inte vill!

 

Varför frågar ni efter namn och e-postadress?

Vårt kommenteringssystem är uppbyggt på att kunna kommentera med namn/alias och e-postadress. Din e-postadress kommer aldrig att offentliggöras utan den registreras enbart för din kommentars skull. Ditt alias kommer däremot att synas ovanför din kommentar.

Du behöver inte använda ditt riktiga namn och din officiella e-postadress om du inte vill.

Alla uppgifter om kommentarerna samlas i ett register som endast vi skribenter har tillgång till.

 

Modererar ni kommentarer?

Vi vill att alla kommentarer ska ha en respektfull ton och att debatter ska ha en god och saklig stämning. Detta oavsett om det handlar om beröm och/eller kritik. Vi tar jättegärna emot feedback!

Innan en kommentar publiceras kommer vi att läsa igenom den. Vi går aldrig in och raderar saker i enskilda kommentarer, däremot har tar vi en förbehållen rätt att inte publicera kommentarer som exempelvis innehåller påhopp, kränkningar, hot eller uppmaningar till brott.

 

Kan jag ta bort kommentarer som publicerats?

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Om du vill att vi tar bort en eller flera av dina tidigare kommentarer så är det helt okej! Mejla oss då till info@escpanelen.se och beskriv vilken/vilka kommentarer som ska tas bort så ordnar vi det så snart vi kan.

I samband med att en kommentar tas bort raderas även uppgifter om namn och e-post för den specifika kommentaren.

 

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Melodifestivalen 2022

Nationella uttagningar

Om oss

Eurovision 2021


 
Sök på sajten
 

 
 



Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se



Musiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen