Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

Policy

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest – oavsett årstid. Vi skriver och delar med oss av länktips, topplistor och recensioner.

På denna hemsida samt på vår Facebooksida och på Twitter lägger vi ut länkar till både egna artiklar och andras artiklar som handlar om relevanta ämnen kring Eurovisionen. Du är varmt välkommen att kommentera och dela med dig av dina uppfattningar. Vi håller högt i tak och välkomnar debatt – men med respekt för varandra.

Vi vill att ni läsare ska ha möjlighet att kommunicera med oss och vi läser och svarar på både beröm och kritik. Vi har som målsättning att alla kommentarer som ni skickar in också ska publiceras på hemsidan. För att hålla en god stämning i kommentarerna förbehåller vi oss rätten att inte publicera kommentarer som bryter mot rådande lagar och regler. Alla kommentarer granskas av oss personligen innan någon publicering sker.

 

Frågor & svar

Hur kommenterar jag på hemsidan?

Du är varmt välkommen att tycka till på de artiklar och sidor där vi har valt att ha kommentarsfälten öppen, vilket är i stort sett alla sidor. Du anger ett namn/alias, en-postadress och om du har en hemsida eller en blogg så är du välkommen att om du vill även ange den adressen.

 

Varför frågar vi efter namn och e-postadress?

När du kommenterar en artikel eller sida här på ESC-Panelen är du tvungen att ange ett namn och en e-postadress. Du kan själv välja vilket namn du vill ska stå synligt och vilken e-postadress du vill. Vi kommer aldrig någonsin offentliggöra din e-postadress för någon, utan den läggs in enbart in för att kommentaren ska registreras. Vill du därför inte använda din personliga e-postadress så är det helt okej.

Kommentarer samlas i ett register som endast vi skribenter har tillgång till.

 

Modererar ni kommentarer?

Alla kommentarer som inkommer kommer vi att läsa igenom och behöva godkännas av oss innan de publiceras. Vi kommer aldrig gå in och ta bort något i enskilda kommentarer, men vi kommer inte att publicera kommentarer som innehåller kränkningar, påhopp, hot och så vidare.

Vi vill att alla kommentarer ska ha en respektfull ton och en god stämning. Kritik är välkommet men då ska den vara saklig och inte påhoppande eller kränkande.

 

Kan jag ta bort kommentarer som publicerats?

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Om du vill att vi avpublicerar en eller flera av dina tidigare kommentarer så är det bara att du skickar ett mejl om detta till info@escpanelen.se så tar vi bort den så snart vi kan. Ange gärna vilken sida kommentaren ligger på så hittar vi den lättare.

PS: I samband med att en kommentar tas bort raderas även uppgifter om namn och e-post för den specifika kommentaren.

 

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

 

Ytterligare information

Vill du veta mer om detta så skicka ett mejl till info@escpanelen.se så berättar vi mer.

/ESC-Panelen

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 



Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se



Musiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen