Panelens Inför Eurovision Song Contest

Panelens Inför Eurovision Song Contest

Inför varje års Eurovision Song Contest gör vi skribenter vår uppladdning genom en egen Inför Eurovision-guide. Förutom att vi både ger information om varje lands artist och bidrag sätter alla i panelen betyg på de låtar som ska tävla.

Vi skribenter gillar att följa allt som händer inför Eurovision Song Contest, och i det innefattar att vi också presenterar våra omdömen för låtarna. Varje skribent gör dels ett omdöme men sätter också ett betyg från noll (som betyder sämst) till fem (som betyder högst). På senare år har vi infört halvpoäng mellan 1 och 4 poäng (dvs. 1.5, 2.5, 3.5 och 4.5 poäng). Detta för att det ska bli mer tydligt exakt vad vi tycker om låtarna.

De olika presentationerna dyker upp på sajten någon gång under perioden mitten av mars till början av maj. Exakt start varierar beroende på vilka datum Eurovision Song Contest äger rum.

 

Genomförda Inför Eurovision-guider (år för år)

Nedan är länkar till alla omgångar av våra Inför Eurovision-guider (länkarna går till huvudsidor för varje år, därifrån finns länkar till respektive land):

 

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen