Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

INFÖR EUROVISION. Inför varje års Eurovision Song Contest gör vi skribenter en egen Inför Eurovision-guide där vi presenterar vilka artister och bidrag som tävlar. Nedräkningen påbörjas drygt en månad före Eurovision Song Contest.

Förutom att vi presenterar varje lands artist och bidrag för året ger vi även våra åsikter om akten. Under många av våra guider har vi även poängsatt bidragen på skalan noll (lägst) till fem (högst). Vissa år har skalan varit utökad med halvpoäng. Detta gör vi för att det ska bli mer tydligt exakt vad vi tycker om låtarna.

Här nedan länkar vi till huvudsidorna för de Inför Eurovision-guider som gjorts.

 

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen