Panelens “Inför Eurovision 2019”


« Inför ESC 2018

Inför ESC 2020 »


PANELENS INFÖR EUROVISION 2019. Inför Eurovision 2019 drar igång i maj kommer vi skribenter att presentera och tycka till om alla 41 länders tävlingsbidrag. Det gör vi i vår “Inför Eurovision”-guide som vi publicerar här under april.

Nytt för i år är att vi kommer både ge personliga omdömen och göra gissningar för hur vi tror nu att resultatet kommer att bli.

Vi kommer att publicera de första delarna med start i mitten av april och de kommer att länkas ut från bland annat denna sida.

 

Mycket nöje

/ESC-Panelen

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen