Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Inför ESC 2019

Inför ESC 2021 »


INOFFICIELL EUROVISION 2020. Med anledning av att Eurovision 2020 blev inställd kommer årets Inför Eurovision att ingå i projektet Inofficiell Eurovision 2020. Men förutom det ser projektet ut som det brukar göra med att vi presenterar tävlingsbidragen och artisterna samt betygsätter dessa.

Här nedan presenterar vi länkar till varje artikel i serien. Landslänkarna går till respektive Inför-presentation, medan bidragslänkarna går till musikvideorna.

 

Direktkvalificerade länder


Semifinal 1

 


Semifinal 2

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen