Ryssland i Eurovision Song Contest 2018« Ryssland NF 2017

Ryssland NF 2019 »


Internval

Internval

RYSSLANDS UTTAGNING. Efter fjolårets avhopp är Ryssland tillbaka igen i tävlingen och detta år har rysk TV gett chansen åter till Julia Samoylova att få representera Ryssland i Eurovision Song Contest.

 

Så gick uttagningen till

Julia Samoylova. Foto hämtat från Eurovision.tv

Ifjol (2017) skulle Ryssland ha deltagit med sångerskan Julia Samoylova men efter att det framkommit att hon deltagit i en konsert på det av Ryssland annekterade Krim blev hon portad av värdlandet Ukraina att komma in i landet. Efter mycket om och men hoppade Ryssland av, men är nu tillbaka igen när Eurovision åkt vidare till Lissabon. Även denna gång bjöd ryska Channel One in Julia Samoylova som tävlingsartist för Ryssland. Det har varit ganska tyst om hennes bidrag i år, men nu den 11:e mars blev det officiellt att tävlingsbidraget hon ska framföra heter “I Won’t Break”.

 

Tävlingsbidraget

Låten “I Won’t Break” är gjord av samma team som stod bakom Julias låt förra året (den som aldrig fick tävla), nämligen Leonid Gutkin, Netta Nimrodi och Arie Burshtein. Låten sägs handla om Julias styrka som har inspirerat många personer. Teamet har även tagit in regissören Alexey Golubev som gjort musikvideon.

Bidragets musikvideo ser ut så här:

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Eurovision 2019

Inför Finalen

Panelens topplista

Repetitionsbloggen

Nyheter


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen