Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Inför Inofficiell ESC 2020

Inför ESC 2022 »


INFÖR EUROVISION 2021. I detta projekt kommer vi att presentera länderna, artisterna och bidragen som ska tävla i Eurovision 2021. Projektet genomförs inför att själva Eurovision-sändningarna drar igång i Rotterdam den 18-22 maj.

Förutom att vi presenterar de tävlande och deras låtar kommer var och en i panelen ge personliga kommentarer och sätta betyg för varje låt. Betygsskalan går från noll till fem i tio steg.

Projektet startar i mitten av april 2021 och publiceringarna sker bland annat från denna sida.

 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen