Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

« Inför Inofficiell ESC 2020

Inför ESC 2022 »


INFÖR EUROVISION 2021. I detta projekt presenterar vi respektive lands tävlingsbidrag och artist som ska tävla i Eurovision 2021 samt ger våra kommentarer, betyg och resultatspekulationer. Projektet genomförs inför att själva Eurovision-sändningarna drar igång i Rotterdam den 18-22 maj.

Projektet pågår mellan den 12:e april och 1:a maj. Mellan dessa dagar släpper vi två presentationer per dag – klockan 09:00 respektive 15:00.

Varje del innehåller både fakta samt personliga kommentarer och betyg för varje låt. Vår betygsskala är uppdelad i tio steg som har betygen 0, 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5 och 5.

 

Mycket nöje!
/ESC-Panelen

 

Direktkvalificerade till finalen


Semifinal 1

Mellan den 15:e och 22:a april presenterar vi startfältet i den första semifinalen. Presentationerna sker i startordning.

 


Semifinal 2

Mellan den 23:e april och 1:a maj presenterar vi startfältet i den andra semifinalen. Presentationerna sker i startordning.

 


 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inför Eurovision

Panelens topplista

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen