Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

London Eurovision Party 2021 är inställt

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN INFORMERAR. Tidigare i år har Amsterdameventet Eurovision in Concert ställts in, eller snarare flyttats fram till våren 2022, och nu sker det också med Londonfesten London Eurovision Party. Fast i Londonfallet är det betydligt mer osäkert om det kan bli någon ny fest anno 2022.

 

Vad har hänt?

På grund av coronapandemin blev fjolårets London-fest uppskjuten ett år, det vill säga det var planerat att den skulle hållas den här våren istället. Men nu tvingas arrangörerna att ytterligare en gång ställa in festen. Det beror inte bara på coronapandemins restriktioner utan det är också av ekonomiska och logistiska skäl som festen inte blir av. Exempelvis har den lokal som arrangörerna hyrt för ändamålet (Café de Paris) stängts för gott.

I och med att det är osäkra tider är det inte alls säkert att det kan bli någon ny fest kommande vår. Det beror helt och hållet på hur världen ser ut då och kanske om det finns intresse för att återuppliva partyt igen.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen