Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Bidragen som skulle ha tävlat i Eurovision 2020

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2020. Som vi nu vet blir det ingen Eurovision 2020 i Rotterdam, utan vi får nu hoppas att coronavirusutbrottet kommer att ha lugnat ned sig eller avtagit helt till nästa år så att vi får tillbaka Eurovision till 2021 istället. Men för att inte sörja för mycket har vi sammanställt bidragen som skulle ha tävlat 2020.

Vi presenterar varje lands val i bokstavsordning inom varje semifinal respektive bland de 6 direktkvalificerade länderna. I varje land länkar vi till senaste musikvideon som publicerats på Eurovision.tv:s YouTube-kanal. Det är antingen den officiella videon eller klipp från nationell uttagning.

 

Semifinal 1

 

Semifinal 2

 

Direktkvalificerade

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen