« Malta NF 2019

Malta NF 2021 »


 

MALTAS UTTAGNING. TV-bolaget PBS/TVM har bekräftat Maltas deltagande i Eurovision 2020, och presenterat att man för ett andra år utser artist genom talangtävlingen X Factor Malta. Tävlingsbidraget utses sedan internt.

 

Mer info

Förra året (2019) skrotade Maltas nationella TV-bolag PBS/TVM sin MESC-uttagning till Eurovision till förmån för en nystartad säsong av X Factor Malta. Helt enkelt valdes artisten från det programmet medan låten valdes internt. Till Eurovision 2020 gör PBS exakt samma sak. Under hösten 2019 kommer alla uttagningsprogram att pågå och i början av februari är det beräknat att en vinnare kommer vara korad.

Denna artikel uppdateras i takt med att information om uttagningen släpps och fram till att Malta har valt sin representant till Eurovision 2020.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen