« Armenien NF 2019

Armenien NF 2021 »


 

ARMENIENS UTTAGNING. TV-bolaget AMPTV har bekräftat Armeniens deltagande i Eurovision 2020, och även meddelat att man för tredje gången kommer att utse artist och bidrag genom uttagningen Depi Evratesil. Denna uttagning återkommer efter att AMPTV valde internt året innan.

I början av november 2019 kom beskedet om nationell uttagning och därför är det ännu oklart hur omfattande 2020 års armeniska uttagning blir. Fram till den 31:a januari 2020 kan alla personer med armeniskt ursprung (över hela världen) ansöka om att delta i uttagningen. Detta görs i så fall via detta webbformulär.

 

Mer info

Denna artikel uppdateras i takt med att information om uttagningen släpps och fram till att Armenien har valt sin representant till Eurovision 2020.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen