« Serbien NF 2019

Serbien NF 2021 »


 

SERBIENS UTTAGNING. TV-bolaget RTS har bekräftat Serbiens deltagande i Eurovision 2020 samt att artist- och bidragsvalet kommer att ske genom landets Beovizija-uttagning. Exakt omfång av tävlingen är ännu inte känt, mer än att RTS håller en antagning för att hitta bidrag.

När antagningen är avslutad kommer en kommitté gå igenom alla inskickade bidrag och välja ut de mest lämpliga kandidaterna. Kommittén kommer endast att utgå ifrån de musikaliska, tolkande och konstnärliga egenskaperna hos bidragen. Skulle det vara så att kommittén inte hittar någon kvalité i materialet som skickats in har de rätt att välja ett bidrag utanför tävlan som får representera Serbien i Eurovision 2020.

Denna artikel uppdateras i takt med att information om uttagningen släpps och fram till att Serbien har valt sin representant till Eurovision 2020.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen