« Ukraina NF 2019

Ukraina NF 2021 »


 

UKRAINAS UTTAGNING. TV-bolaget UA:PBC har bekräftat Ukrainas deltagande i Eurovision 2020, och åter presenterat uttagningen Vidbir som valet för artist och bidrag. Uttagningen kommer att pågå genom två semifinaler och en final, vilka sänds den 8:e, 15:e och 22:a februari 2020.

Just nu söker man artister och bidrag till tävlingen och därför är det inte känt hur många tävlande som kommer att väljas ut. Ett hinder som finns för en del artister är en införd klausul som innebär att har du uppträtt och/eller planerar att uppträda i Ryssland så är du inte välkommen att delta i Ukrainas uttagning 2020. Regeln omöjliggör därmed en rad artister att ställa upp, och vi får därför se hur många som de facto kommer att väljas ut.

 

Mer info

Denna artikel uppdateras i takt med att information om uttagningen släpps och fram till att Ukraina har valt sin representant till Eurovision 2020.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen