« Polen NF 2019

Polen NF 2021 »


POLENS UTTAGNING. TV-bolaget TVP har bekräftat att man kommer att utse Polens artist och bidrag genom formatet Szansa na sukces, som på svenska kan översättas till “En chans för framgång”.

Den nya uttagningen kommer att bestå av två etapper. Till en början kommer det att hållas tre heats där utvalda artister framträder (oklart med vilka låtar). Därefter är det upp till en expertjury i programmet att utse vilka artister de vill se i finalen. Först i finalen får tv-tittarna vara med och bestämma (tillsammans med jury) vilken akt som ska vinna, och då framträder också finalisterna med varsin originallåt anpassad för Eurovision 2020. Hur många som är med och tävlar avgörs efter den nationella antagning som pågår till den 13:e januari.

TV-sändningarna av Szansa na Sukces 2020 kommer att hållas söndagarna den 2:a, 9:e och 16:e februari med final den 23:e februari.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Mello 2020

Nationella 2020

Uttagningskalender

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen