« Israel NF 2019

Israel NF 2021 »


ISRAELS UTTAGNING. TV-bolaget KAN har bekräftat Israels deltagande i Eurovision 2020, och presenterat att artist och bidrag åter ska väljas genom den publika uttagningen HaKokhav HaBa L’Eurovizion. Nytt för säsongen är att även tävlingsbidraget är tänkt att utses via en egen publik uttagning, vilket inte skett sedan år 2016.

 

Upplägg

Enligt uppgifter startar sändningarna den 23:e november 2019 och kommer därefter pågå med olika auditions- och kvalprogram innan det till sist avgörs vem som får tävla för Israel 2020. Programledare är Assi Azar och Rotem Sela. I programmet finns en jury med som kommer att bestå av personligheterna Itay Levy (ersätter tidigare Hareel Skaat), Asaf Amdursky, Keren Peles, Shiri Maimon och Static & Ben-El Tavori.

Den stora nyheten när det gäller Israels uttagning 2020 är att även tävlingsbidraget ska utses via en uttagning, vilket inte skett sedan år 2016. Det är dock oklart hur den uttagningen kommer att se ut. Vi återkommer när vi vet mer om detta.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Mello 2020

Nationella 2020

Uttagningskalender

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen