Inför Melodifestivalen 2022: Lär känna Niello & Lisa Ajax

Foto & copyright: Tove Floss/Universal Music
Bilden är hämtad från media.melodifestivalen.se som ägs av Sveriges Television.

MELODIFESTIVALEN 2022. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om den ihopsatta duon Niello & Lisa Ajax som tävlar med bidraget “Tror du att jag bryr mig” i den andra deltävlingen den 12:e februari.

 

Bakgrundsfakta

Artisten Niklas Grahn Linroth, mer känd som Niello, är en 34-årig hiphopartist från Malmö. Den 23-årige sångerskan Lisa Ajax kommer från Järfälla utanför Stockholm och slog igenom i Idol 2014 som hon vann. Nu kommer Niello och Lisa Ajax att tävla som en duo i Melodifestivalen 2022 med låten ”Tror du att jag bryr mig” som Niello har gjort tillsammans med Yvonne Dahlbom och Jesper Welander.

Det är första gången som Niello deltar i Melodifestivalen men för Lisa Ajaxs del är det fjärde gången. Hon tävlade första gången 2016 och det följde sedan både 2017 och 2019. Alla tre gångerna har hon tagit sig till final även om det senaste försöket gick via Andra chansen.

Följ gärna Niello i sociala medier via hans officiella Facebooksida och Instagramkonto.

Följ gärna Lisa Ajax i sociala medier via hennes officiella Facebooksida och Instagramkonto.

 

Hela startfältet i deltävling 2

  • 01. Liamoo – ”Bluffin”
  • 02. Niello & Lisa Ajax – ”Tror du att jag bryr mig”
  • 03. Samira Manners – ”I Want To Be Loved”
  • 04. Alvaro Estrella – “Suave”
  • 05. Browsing Collection – “Face In The Crowd”
  • 06. John Lundvik – ”Änglavakt”
  • 07. Tone Sekelius – “My Way”

 

Fler delar i serien

 


 

Kommentera