Inför Melodifestivalen 2022: Lär känna Cazzi Opeia

Foto & copyright: Julia Dansarie/EKKO Music Rights Europe
Bilden är hämtad från media.melodifestivalen.se som ägs av Sveriges Television.

MELODIFESTIVALEN 2022. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Cazzi Opeia som tävlar med bidraget “I Can’t Get Enough” i den tredje deltävlingen den 19:e februari.

 

Bakgrundsfakta

Moa Carlebecker, eller Cazzi Opeia som hon kallar sig som artist, är både sångerska och låtskrivare. Det är första gången som hon deltar i Melodifestivalen, däremot är hon mycket välkänd som låtskrivare inom K-pop med flera listettor på Billboard, flera miljoner sålda album och miljarder streams. Kort sagt – en framgångssaga!

I år är det dags för nästa scen och det är Melodifestivalsscenen där hon kommer att tävla med låten ”I Can’t Get Enough” som hon har gjort tillsammans med Paul Rey (tidigare Mello-deltagare) samt Bishat Araya och Jakob Redtzer.

Inför Melodifestivalen kommer här ett smakprov på en av hennes tidigare låtar (ej årets tävlingsbidrag):

 

Följ gärna Cazzi Opeia i sociala medier via den officiella Facebooksidan och Instagramkontot.

 

Hela startfältet i deltävling 3

  • 01. Cazzi Opeia – ”I Can’t Get Enough”
  • 02. Lancelot – “Lyckligt slut”
  • 03. Lisa Miskovsky – “Best To Come”
  • 04. Tribe Friday – ”Shut Me Up”
  • 05. Faith Kakembo – ”Freedom”
  • 06. Linda Bengtzing – ”Fyrfaldigt hurra!”
  • 07. Anders Bagge – ”Bigger Than The Universe”

 

Fler delar i serien

 


 

Kommentera