Inför Melodifestivalen 2022: Lär känna Theoz

Foto & copyright: Magnus Ragnvid/Warner Music
Bilden är hämtad från media.melodifestivalen.se som ägs av Sveriges Television.

MELODIFESTIVALEN 2022. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Theoz som tävlar med bidraget “Som du vill” i den första deltävlingen den 5:e februari.

 

Bakgrundsfakta

Theodor Haraldsson, i artistvärlden mer känd som Theoz, är sedan i somras fyllda 16 år och har därmed möjlighet att tävla i Melodifestivalen! Han har sedan många år varit en välkänd artist då han redan som åttaåring skaffade konton i sociala medier där han lägger upp musik och andra inslag. På kort tid fick han många följare och det har strömmat till ännu fler sedan dess.

2018 släppte han sina första singlar och året därpå kom också hans första EP. Nu under 2022 kommer han även att synas till i Melodifestivalen där han tävlar med bidraget ”Som du vill” som är gjord av Tobias Lundgren, Axel Schylström, Tim Larsson, Elize Ryd och Jimmy ”Joker” Thörnfeldt.

Innan vi får höra hans tävlingslåt i Melodifestivalen 2022 kommer här hans hitlåt ”Theori” från 2019:

Följ gärna Theoz i sociala medier via den officiella Facebooksidan och Instagramkontot.

 

Hela startfältet i deltävling 1

  • 01. Malou Prytz – “Bananas”
  • 02. Theoz – ”Som du vill”
  • 03. Shirley Clamp – “Let There Be Angels”
  • 04. Omar Rudberg – ”Moving Like That”
  • 05. Danne Stråhed – ”Hallabaloo”
  • 06. Cornelia Jakobs – ”Hold Me Closer”
  • 07. Robin Bengtsson – “Innocent Love”

 

Fler delar i serien

 


 

Kommentera