Inför Melodifestivalen 2022: Lär känna Klara Hammarström

Foto & copyright: Peter Knutson/Warner Music
Bilden är hämtad från media.melodifestivalen.se som ägs av Sveriges Television.

MELODIFESTIVALEN 2022. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Klara Hammarström som tävlar med bidraget “Run To The Hills” i den fjärde deltävlingen den 26:e februari.

 

Bakgrundsfakta

Klara Hammarström deltar i år för tredje året på raken i Melodifestivalen. Hon inledde 2020 med låten “Nobody“ som var inte långt ifrån att lyckas gå vidare till i alla fall Andra chansen. Ifjol, 2021, fick hon sin revansch då hon först tog sig till Andra chansen där hon sedan röstades vidare till final med sin Beat of Broken Hearts där hon hamnade på sjätte plats.

I år, 2022, är hon alltså tillbaka en tredje gång och den här gången heter bidraget ”Run To The Hills” som hon har varit med och gjort med Jimmy ”Joker” Thörnfeldt, Julie Aagaard och Anderz Wrethov. Den här gången får hon också avsluta de fyra deltävlingarna (till skillnad från 2020 då hon fick öppna deltävling 2).

Annars är Klara även ett känt namn inom hästvärlden där hon tävlat och vunnit flera medaljer genom åren och även flera i hennes familj tävlar också med framgång i ridsport. Hon har tillsammans med sina syskon medverkat i SVT-realityshowen Familjen Hammarström men numera är det musiken som gäller fullt ut!

Följ gärna Klara Hammarström i sociala medier via den officiella Facebooksidan och Instagramkontot.

 

Hela startfältet i deltävling 4

  • 01. Anna Bergendahl – “Higher Power”
  • 02. Lillasyster – “Til’ Our Days Are Over”
  • 03. Malin Christin – “Synd om dig”
  • 04. Tenori – “La Stella”
  • 05. Medina – “In i dimman”
  • 06. Angelino – “The End”
  • 07. Klara Hammarström – ”Run To the Hills”

 

Fler delar i serien

 


 

Kommentera