Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Lär känna artisterna i Melodifestivalen 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2022. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med att presentera fakta om de artister som tävlar. Allt för att du ska veta så mycket som möjligt om artisterna som inom några veckor kommer att sjunga för Melodifestivalpubliken i arenorna och i TV.

 

När släpps presentationerna?

För enkelhetens skull presenterar vi två artister per dag där delarna släpps klockan 09:00 respektive 15:00. Ordningen för delarna är slumpvis (ej startordning). Här nedan kan du se alla delar som hittills har presenterats (fler delar tillkommer fram till 23:e januari):

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen