Inför Melodifestivalen 2023: Vi presenterar Tone Sekelius

Foto & copyright: Janne Danielsson/SVT
Bilden är med tillstånd hämtad från media.melodifestivalen.se som ägs av Sveriges Television.

MELODIFESTIVALEN 2023. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Tone Sekelius som tävlar med bidraget “Rhythm of My Show” i den första deltävlingen i Göteborg den 4:e februari.

 

Bakgrundsfakta

Ifjol gjorde artisten Tone Sekelius stor succé i Melodifestivalen när hon tog sig hela vägen till final med låten My Way” som slutade på femte plats. Efter det har hon givit ut ytterligare singlar och uppträtt på en rad olika scener samt varit programledare för nya Paradise Hotel. Och nu ska hon vara med igen i Melodifestivalen, den här gången får hon dessutom äran att öppna hela tävlingen med sitt bidrag ”Rythm Of My Show” som hon har varit med och gjort ihop med trion Anderz Wrethov, Dino Medanhodzic och Jimmy ”Joker” Thörnfeldt.

Följ gärna Tone Sekelius i sociala medier via hennes Instagramkonto.

 

Hela startfältet i deltävling 1

  • 01. Tone Sekelius – ”Rhythm of My Show”
  • 02. Loulou LaMotte – ”Inga sorger”
  • 03. Rejhan – ”Haunted”
  • 04. Elov & Benny – ”Raggen går”
  • 05. Victor Crone – ”Diamonds”
  • 06. Ewa Rydberg & Ewa Roos – ”Länge leve livet”
  • 07. Jon Henrik Fjällgren & Arc North feat. Adam Woods – ”Where You Are (Sávežan)”

 

Fler delar i serien

 


 

Kommentera