Inför Melodifestivalen 2023: Vi presenterar Jon Henrik Fjällgren & Arc North feat. Adam Woods

Foto & copyright: Janne Danielsson/SVT
Bilden är med tillstånd hämtad från media.melodifestivalen.se som ägs av Sveriges Television.

MELODIFESTIVALEN 2023. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Jon Henrik Fjällgren & Arc North feat. Adam Woods som tävlar med bidraget “Where You Are (Sávežan)” i den första deltävlingen i Göteborg den 4:e februari.

 

Bakgrundsfakta

Det blir nu fjärde gången som Jon Henrik Fjällgren deltar i Melodifestivalen. Hans sceniska debut i TV gjordes däremot i programmet Talang 2014 där han vann efter att ha vunnit allas hjärtan med sin låt Daniels jojk. Han har därefter ställt upp tre gånger i Melodifestivalen (2015 med Jag är fri, 2017 med En värld full av strider (tillsammans med Aninia) och 2019 med Norrsken) med finalresultat varje gång! Han har även vunnit Let’s Dance en gång.

Den här gången ställer han upp i Melodifestivalen tillsammans med DJ:n och musikproducenten Oscar Christiansson, mer känd som Arc North, samt sångaren Adam Woods. Tillsammans ska de framföra bidraget ”Where You Are (Sávežan)” som Calle Hellberg, Joy Deb, Oliver Belvelin, Richard Lästh, Tobias Lundgren och William Segerdahl tillsammans med Jon Henrik Fjällgren och Arc North har gjort text och musik till.

 

Följ gärna trion i deras sociala medier

– Jon Henrik Fjällgrens officiella Facebooksida.

– Arc Norths officiella Facebooksida och Instagramkonto.

– Adam Woods officiella Facebooksida och Instagramkonto Lyssna även på hans tidigare utgivna musik via denna länk.

 

Hela startfältet i deltävling 1

  • 01. Tone Sekelius – ”Rhythm of My Show”
  • 02. Loulou LaMotte – ”Inga sorger”
  • 03. Rejhan – ”Haunted”
  • 04. Elov & Benny – ”Raggen går”
  • 05. Victor Crone – ”Diamonds”
  • 06. Ewa Rydberg & Ewa Roos – ”Länge leve livet”
  • 07. Jon Henrik Fjällgren & Arc North feat. Adam Woods – ”Where You Are (Sávežan)”

 

Fler delar i serien

 


 

Kommentera