Inför Melodifestivalen 2023: Vi presenterar Rejhan

Foto & copyright: Janne Danielsson/SVT
Bilden är med tillstånd hämtad från media.melodifestivalen.se som ägs av Sveriges Television.

MELODIFESTIVALEN 2023. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Rejhan som tävlar med bidraget “Haunted” i den första deltävlingen i Göteborg den 4:e februari.

 

Bakgrundsfakta

Sångaren Rejhan Bellani är en av de yngsta deltagarna i årets Melodifestivalstartfält, blott 16 år gammal. Under 2021 debuterade han på scen i TV4-programmet Talang där han sjöng sig hela vägen till finalen.

Musiken har han alltid haft med sig både sången och instrument (piano och gitarr) och han sjunger också på många olika språk. Förutom att arbeta som artist går han på gymnasiet och han planerar att släppa sin första musik under det här året. Först väntar deltagande i Melodifestivalen med bidraget ”Haunted” som är gjord av Albin Johnsén, Mattias Andréasson, Pontus Söderman och Tilde Ronia Wrigsell. De två förstnämnda känner vi igen tidigare från detta sammanhang då de har haft med bidrag både enskilt och tillsammans förut ett antal gånger.

Följ gärna Rejhan i sociala medier via hans Instagramkonto.

 

Hela startfältet i deltävling 1

  • 01. Tone Sekelius – ”Rhythm of My Show”
  • 02. Loulou LaMotte – ”Inga sorger”
  • 03. Rejhan – ”Haunted”
  • 04. Elov & Benny – ”Raggen går”
  • 05. Victor Crone – ”Diamonds”
  • 06. Ewa Rydberg & Ewa Roos – ”Länge leve livet”
  • 07. Jon Henrik Fjällgren & Arc North feat. Adam Woods – ”Where You Are (Sávežan)”

 

Fler delar i serien

 


 

Kommentera