Inför Melodifestivalen 2023: Vi presenterar Theoz

Foto & copyright: Janne Danielsson/SVT
Bilden är med tillstånd hämtad från media.melodifestivalen.se som ägs av Sveriges Television.

MELODIFESTIVALEN 2023. Vi smygstartar den kommande Melodifestivalsäsongen med fakta om de artister som tävlar. Denna gång handlar det om Theoz som tävlar med bidraget “Mer av dig” i den andra deltävlingen i Linköping den 11:e februari.

 

Bakgrundsfakta

Ifjol gjorde 17-åriga sångaren Theoz, eller Theo Haraldsson som han egentligen heter, stor succé när han debuterade i Melodifestivalen med bidraget Som du vill som tog honom till Melodifestivalfinal. Efter det blev det Diggiloo-turné, EP-släpp och julskiva – och snart ytterligare en Melodifestivaltävlan.

I år får Theoz den här gången två fördelar: dels går han ut sist i sitt startfält (till skillnad från ifjol då han vid två tillfällen fick starta som nummer två) och så tävlar han i sin hemstad Linköping! Årets bidrag heter ”Mer av dig” och är gjort av Axel Schylström, Jakob Redtzer, Peter Boström och Thomas G:son. Det kan nämnas att Axel Schylström också tävlar i Melodifestivalen som artist dock inte i samma deltävling.

Följ gärna Theoz i sociala medier via den officiella Facebooksidan och Instagramkontot.

 

Hela startfältet i deltävling 2

  • 01. Wiktoria – ”All My Life (Where Have You Been)”
  • 02. Eden – ”Comfortable”
  • 03. Uje Brandelius – ”Grytan”
  • 04. Panetoz – ”On My Way”
  • 05. Tennessee Tears – ”Now I Know”
  • 06. Maria Sur – ”Never Give Up”
  • 07. Theoz – ”Mer av dig”

 

Fler delar i serien

 


 

Kommentera