Inför: Semifinal 2, Eurovision Celebration 2020


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

EUROVISION CELEBRATION 2020 – SEMIFINAL 2. Om allt hade varit som vanligt i år hade den andra semifinalen i Eurovision 2020 ägt rum torsdagen den 14:e maj. Trots inställd tävling kom bidragen ändå att framföras i en inofficiell uppspelning helt utom tävlan och endast på YouTube.

Notera att detta är Eurovision.tv:s sändning och inte ESC-Panelens Inofficiella Eurovision-projekt!

 

Om programmet

Detta program var inget tävlingsprogram, utan det handlar endast om att visa upp bidragen från de 18 länder som skulle ha tävlat i den andra semifinalen i Rotterdam 2020. Förutom dessa låtar framfördes även de tre av de direktkvalificerade länderna (de som skulle ha extraröstat i semifinal 2), i det här fallet Frankrikes, Spaniens och Storbritanniens bidrag. Dessutom bjöd sändningen på några extrainslag i programmet med både medverkande artister och andra inbjudna.

Om du missade sändningen går den att se här nedan:

 

Startfält

Här nedan presenterar vi bidragen som tävlar i startordning (som sattes av tävlingsproducenterna).

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen