Inför: Semifinal 2, Eurovision Celebration 2020

EUROVISION CELEBRATION 2020 – SEMIFINAL 2. Om allt hade varit som vanligt i år hade den andra semifinalen i Eurovision 2020 ägt rum torsdagen den 14:e maj. Trots inställd tävling kom bidragen ändå att framföras i en inofficiell uppspelning helt utom tävlan och endast på YouTube.

Notera att detta är Eurovision.tv:s sändning och inte ESC-Panelens Inofficiella Eurovision-projekt!

 

Om programmet

Detta program var inget tävlingsprogram, utan det handlar endast om att visa upp bidragen från de 18 länder som skulle ha tävlat i den andra semifinalen i Rotterdam 2020. Förutom dessa låtar framfördes även de tre av de direktkvalificerade länderna (de som skulle ha extraröstat i semifinal 2), i det här fallet Frankrikes, Spaniens och Storbritanniens bidrag. Dessutom bjöd sändningen på några extrainslag i programmet med både medverkande artister och andra inbjudna.

Om du missade sändningen går den att se här nedan:

 

Startfält

Här nedan presenterar vi bidragen som tävlar i startordning (som sattes av tävlingsproducenterna).

 

 


 

Kommentera