Inför: Semifinal 1, Eurovision Celebration 2020

EUROVISION CELEBRATION 2020 – SEMIFINAL 1. Om allt hade varit som vanligt i år hade den första semifinalen i Eurovision 2020 ägt rum tisdagen den 12:e maj. Trots inställd tävling kom bidragen ändå att framföras i en inofficiell uppspelning helt utom tävlan och endast på YouTube.

Notera att detta är Eurovision.tv:s sändning och inte ESC-Panelens Inofficiella Eurovision-projekt!

 

Om programmet

Detta program var inget tävlingsprogram, utan det handlade endast om att visa upp bidragen från de 17 länder som skulle ha tävlat i den första semifinalen i Rotterdam 2020. Förutom dessa låtar framfördes även de tre av de direktkvalificerade länderna (de som skulle ha extraröstat i semifinal 1), i det här fallet Italiens, Nederländernas och Tysklands bidrag. Dessutom blev det några extrainslag i programmet med både medverkande artister och andra inbjudna.

Om du missade sändningen går den att se här nedan:

 

Startfält

Här nedan presenterar vi bidragen som tävlar i startordning (som sattes av tävlingsproducenterna).

 

 


 

Kommentera