Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför: Semifinal 1, Eurovision Celebration 2020

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION CELEBRATION 2020 – SEMIFINAL 1. Om allt hade varit som vanligt i år hade den första semifinalen i Eurovision 2020 ägt rum tisdagen den 12:e maj. Trots inställd tävling kom bidragen ändå att framföras i en inofficiell uppspelning helt utom tävlan och endast på YouTube.

Notera att detta är Eurovision.tv:s sändning och inte ESC-Panelens Inofficiella Eurovision-projekt!

 

Om programmet

Detta program var inget tävlingsprogram, utan det handlade endast om att visa upp bidragen från de 17 länder som skulle ha tävlat i den första semifinalen i Rotterdam 2020. Förutom dessa låtar framfördes även de tre av de direktkvalificerade länderna (de som skulle ha extraröstat i semifinal 1), i det här fallet Italiens, Nederländernas och Tysklands bidrag. Dessutom blev det några extrainslag i programmet med både medverkande artister och andra inbjudna.

Om du missade sändningen går den att se här nedan:

 

Startfält

Här nedan presenterar vi bidragen som tävlar i startordning (som sattes av tävlingsproducenterna).

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen