Melodifestivalen 2020: Smygkika på Göteborgs startfält (andra deltävlingen)

Jan Johansen saknas på bilden. Foto: ESC-Panelen

MELODIFESTIVALEN 2020. I samband med torsdagens (6:e februari) första scenrepetitioner inför deltävlingen i Göteborg 2020 släppte SVT smyglyssningar av varje bidrag. Senare kommer även smygklipp från de framträdanden artisterna gjorde dyka upp.

 

Var finns klippen?

Här nedan länkar vi till de klipp som SVT släppt. Notera att smyglyssningarna är 60 sekunder medan smygtittarna är 30 sekunder (räknat per bidrag).

OBS! Jan Johansens nummer saknar smygtitt på grund av att han ej deltog vid torsdagens repetition. Dessutom är smyglyssningen Thorsten Flincks version av låten och detta för att man ännu inte har hunnit spela in en ny version med Jan Johansen.

 

 

Kommentera gärna vem du har som favorit!

 


 

Kommentera