Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2020: Smygkika på Göteborgs startfält (andra deltävlingen)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Jan Johansen saknas på bilden. Foto: ESC-Panelen

MELODIFESTIVALEN 2020. I samband med torsdagens (6:e februari) första scenrepetitioner inför deltävlingen i Göteborg 2020 släppte SVT smyglyssningar av varje bidrag. Senare kommer även smygklipp från de framträdanden artisterna gjorde dyka upp.

 

Var finns klippen?

Här nedan länkar vi till de klipp som SVT släppt. Notera att smyglyssningarna är 60 sekunder medan smygtittarna är 30 sekunder (räknat per bidrag).

OBS! Jan Johansens nummer saknar smygtitt på grund av att han ej deltog vid torsdagens repetition. Dessutom är smyglyssningen Thorsten Flincks version av låten och detta för att man ännu inte har hunnit spela in en ny version med Jan Johansen.

 

 

Kommentera gärna vem du har som favorit!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen