Smyglyssna på låtarna i deltävling 1, Melodifestivalen 2023

MELODIFESTIVALEN 2023. Inför veckans deltävling i Melodifestivalen släpper SVT smyglyssningar och smygtittningar av de sju tävlingsbidragen och dess framträdanden.

För närvarande bjuder SVT på 60 sekunder av varje studioversion samt 30 sekunder från varje artists första scenrepetition. Kom ihåg att detta är korta snuttar och att det är först på lördag som du får helhetsupplevelsen på tre minuter per låt!

Notera att samtliga klipp finns tillgängliga att lyssna på fram till lördag (4:e februari) kl 21:30 CET. Därefter släpps de tre bidrag som åker ut samt de två låtar som röstas vidare till semifinalen i helhetsversioner medan de två finalbidragen sätts tills vidare i s.k. karantän fram till dess att alla fyra deltävlingar är avgjorda.

 

Veckans startfält

Bidragen listas enligt startordning.

 


 

Kommentera