Smyglyssna på låtarna i deltävling 1 (Melodifestivalen 2024)

MELODIFESTIVALEN 2024. Inför veckans deltävling i Melodifestivalen släpper SVT smyglyssningar och smygtittningar av tävlingsbidragen och dess framträdanden.

För närvarande bjuder SVT på 60 sekunder av varje studioversion och från fredagen även 30 sekunder från varje artists första scenrepetition. Kom ihåg att detta är endast korta snuttar och att det är först på lördag som du får helhetsupplevelsen på tre minuter per låt!

Samtliga klipp finns kvar i SVT Play till och med lördag (3:e februari) klockan 21:30 CET. Därefter avpubliceras klippen och istället släpps helhetsversionerna av de två låtar som kvalar in till semifinalen respektive de två låtar som får lämna uttagningen på femte och sjätte plats. De två finalisternas bidrag släpps dock först i helhet den 2:a mars, dvs. när alla fem deltävlingar har avgjorts.

 

Veckans startfält

Bidragen listas enligt startordning.

 

 


 

Kommentera