Smyglyssna på låtarna i deltävling 4, Melodifestivalen 2023

MELODIFESTIVALEN 2023. Inför veckans deltävling i Melodifestivalen släpper SVT smyglyssningar och smygtittningar av de sju tävlingsbidragen och dess framträdanden.

För närvarande bjuder SVT på 60 sekunder av varje studioversion och 30 sekunder från varje artists första scenrepetition. Kom ihåg att detta bara är korta snuttar och att det är först på lördag som du får helhetsupplevelsen!

OBS! Klippen finns tillgängliga att lyssna på fram till lördag (25:e februari) kl 21:30 CET, därefter släpps samtliga 28 tävlingsbidrag som har medverkat i årets tävling fria för allmän spelning. Detta gäller oavsett hur de kvalificerade sig i programmen, således även de hittills 6 bidrag som röstades direkt till final i de tre tidigare avgjorda deltävlingarna!

 

Veckans startfält

Bidragen listas enligt startordning.

 


 

Kommentera