Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

LIVE-kommentering: Riksfinalen i P4 Nästa 2020

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


P4 NÄSTA 2020. Just nu pågår direktsändningen av riksfinalen i P4 Nästa 2020. Vi kommenterar allt som händer i programmet och följ gärna vår livekommentering här nedan.
Nedan följer fakta och startfält.


Fakta

 

Startfältet

Följande artister tävlar (enligt startordningen). Vi länkar till intervjuer vi gjort med artisterna samt deras tävlingsbidrag i studioversioner.

 

 

Hur utses vinnaren?

Vinnaren kommer att utses av en jury samt publikens röster, vars röster väger lika tungt. Du som lyssnare kan alltså vara med och påverka vem som ska vinna årets upplaga genom att SMS-rösta på de/t bidrag du gillar mest. Publikomröstningen är redan öppen och pågår åtminstone fram till dess att finalbidragen har framförts.

 

Så här röstar du

För att rösta skickar du ett SMS med texten p4nästa (mellanslag) låtX (byt ut X mot bidragets startnummer som är 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 8). Skicka sedan SMS:et till 72250.

Det går att rösta upp till tio (10) gånger från en och samma telefon och röstningsomgång! Däremot kan du bara skicka en röst per SMS.

 

Varje röst ger ett svarsmeddelande

När du skickat ett SMS med en röst kommer du att få ett svarsmeddelande som bekräftar att du har röstat på den specifika låten. Om du däremot inte får ett svarsmeddelande kan det möjligen bero på att din telefon är spärrad för betaltjänster.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen