Nu börjar vi presentera bidragen i Eurovision 2024

PANELEN TYCKER TILL. Som en uppladdning inför Malmö presenterar och tycker panelen till om bidragen som tävlar i årets Eurovision. Detta sker nu under två veckor i april.

 

Nytt sätt att kommentera

Varje presentation innehåller fakta om artisterna, deras tävlingsbidrag, låtskrivarna och hur varje land utsåg artist och tävlingsbidrag.

När det kommer till kommenteringen är den i år uppdelad i två delar: våra skriftliga åsikter och våra betyg. I varje del betygsätter varje panelmedlem låten med poäng mellan noll (lägst) och fem (högst) poäng, däremot är det bara fem panelmedlemmar per land som även skriver en kommentar. Vilka som kommenterar vilka länder roterar oss emellan, däremot har alla fått 19 länder vardera att kommentera vilka sprids ut över båda semifinalerna samt de direktkvalificerade länderna.

I delen som handlar om Sverige kommer dock hela panelen att kommentera och sätta betyg. Detta för att Sverige är värdland.

 

När publiceras delarna?

Delarna kommer att publiceras vid tre tillfällen dagligen mellan den 12:e och 24:e april. Första publicering sker klockan 08.00 på morgonen, den andra publiceringen sker klockan 13.30 och den sista för dagen släpps klockan 19.00. Vi har valt att följa startordningarna för semifinalerna, vilket även inkluderar där ”Big Five”-länderna och Sverige uppträder.

 

Alla publicerade delar (fylls på vartefter)

 


 

Kommentera