Lyssna på bidragen i Ukrainas Vidbir 2024

NATIONELLA UTTAGNINGAR. I december förra året blev det klart vilka låtar som ska tävla i Ukrainas ESC-uttagning Vidbir 2024 och nu finns möjligheten att lyssna på de elva tävlingsbidragens studioversioner.

 

Startfältet i Vidbir-finalen

Nedan presenteras de tävlande i Vidbir-finalen i startordning (som har lottats) med länkar till respektive studioversion.

 

Vilken av dessa låtar tycker du är bäst? Kommentera gärna här nedan!

 

Fakta: Vidbir 2024

 

Elva bidrag, varav tio utvalda av en jury och ett tillsatt som wildcard, kommer att tävla om att få representera Ukraina i Eurovision 2024. Resultatet avgörs av delad jury- och tittarröstning. Finalen är planerad att avgöras den 3:e februari.

I startfältet hittar vi bland andra Mélovin som representerade Ukraina i Eurovision 2018 med bidraget ”Under the Ladder” som tog sig till final. Han har även tidigare varit med ett antal gånger i de ukrainska ESC-uttagningarna, vilket även gäller artisten Jerry Heil som deltog så sent som ifjol och då var en av förhandsfavoriterna att vinna. Hennes duettpartner, Alyona Alyona, har tidigare varit med i den ukrainska ESC-juryn vid ett tillfälle.

 


 

Kommentera