Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Smyglyssna på låtarna i deltävling 2, Melodifestivalen 2023

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2023. Inför veckans deltävling i Melodifestivalen släpper SVT smyglyssningar och smygtittningar av de sju tävlingsbidragen och dess framträdanden.

För närvarande bjuder SVT på 60 sekunder av varje studioversion samt 30 sekunder från varje artists första scenrepetition. Kom ihåg att detta bara är korta snuttar och att det är först på lördag som du får helhetsupplevelsen!

OBS! Klippen finns tillgängliga att lyssna på fram till lördag (11:e februari) kl 21:30 CET. Därefter släpps de två bidragen som kvalar in till semifinalen samt de tre låtar som röstas ut fria för allmän spelning medan de två finalbidragen sätts i tillfällig karantän fram till den 25 februari klockan 21:30.

 

Veckans startfält

Bidragen listas enligt startordning.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen