Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2022: Repetitionsblogg dag 8

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


SCENREPETITIONER. Lördagen den 7 maj får värdnationen Italien samt resterande “Big Five”-länder (Frankrike, Spanien, Storbritannien och Tyskland) göra sin andra och sista enskilda scenrepetition inför kommande genrep och direktsändningar. Vid detta tillfälle är det samma spelregler som för semifinalländernas andra omgång, dvs. max 20 minuter på scenen per land.

Repetitionsordningen som har satts upp är utifrån fördelningen som gjordes vid semifinallottningen i januari. Det innebär att Frankrike inleder följt av Italien (som extraröstar i semifinal 1) och därefter Storbritannien, Spanien och Tyskland (vilka extraröstar i semifinal 2).

När dessa Big Five har repeterat klart har alla 40 länder i årets startfält fått repetera på scenen i PalaOlimpico minst två gånger vardera.

 

 

Schemat för dagen

Alla tider är med reservation för ev. förändringar. De är angivna enligt centraleuropeisk sommartid (CEST).

  • 10.00-10.20 – Frankrike: Alvan & Ahez – ”Fulenn
  • 10.25-10.45 – Italien: Mahmood & Blanco – Brividi
  • 10.50-11.10 – Storbritannien: Sam Ryder – Space Man
  • 11.15-11.35 – Spanien: Chanel – SloMo
  • 11.40-12.00 – Tyskland: Malik Harris – Rockstars

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen