« San Marino NF 2019

San Marino NF 2021 »


SAN MARINOS UTTAGNING. TV-bolaget SMRTV valde ut sin artist via ett internval, medan tävlingsbidraget utses via en mindre onlineröstning.

 

Vem representerar San Marino?

Foto: RTV

Fredagen den 6:e mars presenterade San Marinos TV-bolag SMRTV sitt artistval, som blir sångerskan Senhit. Hon har tidigare representerat landet i Eurovision 2011, året då San Marino kom tillbaka till Eurovision efter två års uppehåll. Senhit, som hon numera kallar sig, blir den tredje återkommande artisten för San Marino efter Valentina Monetta (2012, 2013, 2014 och 2017) och Serhat (2016 och 2019).

Artisten är nu vald, men hon vill ha hjälp av publiken att välja sitt bidrag. Så mellan lördag 7:e mars kl. 09:00 CET till söndag 8:e mars kl 23:59 CET kommer publiken kunna rösta via denna hemsida om Senhit ska tävla med låten “Freaky!” eller “Obsessed” i Eurovision 2020.

Resultatet meddelas på Eurovision.tv:s YouTube-kanal under måndagen den 9:e mars.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

Policy

Läs vår kommentarspolicy samt svaren på varför vi frågar efter namn och e-postadress vid kommentering.

Läs mer »

 
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen