Dags att börja blicka framåt mot 2024

PANELEN INFORMERAR. Det är förvisso i skrivande stund mitt i sommaren men vi skribenter på ESC-Panelen har redan börjat starta blicken mot nästa års tävling och uttagningar.

 

Förändring hos oss

Som ni kanske har märkt har vi gjort om en del här på hemsidan både innehållsmässigt men även layoutmässigt. Bland annat har en hel del arkivmaterial från vår första säsonger åren 2009 till 2019 fått lite förändrat upplägg även om allt finns kvar så är det nu mer samlat på en plats. Även våra sidor som rör Eurovision-, Melodifestival– och Junior Eurovision-historik (avgjorda och kommande tävlingar och uttagningar) har fått ett nytt utseende. Det här gäller även en del av våra panelprojekt samt tidigare års Nationella uttagningar. Vi har även gjort en gemensam samlingssida för alla nyhetsinlägg istället för att ha dessa uppdelade år för år.

Men den största förändringen är att hemsidan har fått ett litet lyft med lite annorlunda lösningar. Vi kände att det var dags att förnya lite nu när vi går in till nästa säsong.

Du får gärna lämna feedback här nedan eller i våra sociala medier!

 

På tal om 2024

Även om det som sagt är sommartider och hyfsad lågsäsong för Eurovision påbörjar vi redan nu arbetet med att börja följa uttagningarna. Längst nere på hemsidan hittas nu länkar till de länder som hittills har bekräftat deltagande i Eurovision 2024. På varje landssida samlas information om respektive uttagning och den informationen kommer att fyllas på under säsongens gång. Fler länder kommer också att tillkomma och det sker när länder meddelar att de ska vara med och tävla. Förmodligen lär den officiella deltagarlistan släppas senare under det här halvåret eller i början av nästa år.

 


 

Kommentera