Smyglyssna på låtarna i deltävling 3, Melodifestivalen 2023

MELODIFESTIVALEN 2023. Inför veckans deltävling i Melodifestivalen släpper SVT smyglyssningar och smygtittningar av de sju tävlingsbidragen och dess framträdanden.

För närvarande bjuder SVT på 60 sekunder av varje studioversion samt 30 sekunder från varje artists första scenrepetition. Kom ihåg att detta bara är korta snuttar och att det är först på lördag som du får helhetsupplevelsen!

OBS! Klippen finns tillgängliga att lyssna på fram till lördag (18:e februari) kl 21:30 CET. Därefter släpps de två bidragen som kvalar in till semifinalen samt de tre låtar som röstas ut fria för allmän spelning medan de två finalbidragen sätts i tillfällig karantän till och med nästkommande lördag (25:e februari) klockan 21:30.

 

Veckans startfält

Bidragen listas enligt startordning.

 


 

Kommentera