Melodifestivalen 2021: Paul Rey kan missa Andra chansen

Foto: Jens Nordström, Warner Music Sweden/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Inför helgens Andra chansen verkar det som att Paul Rey kanske missar att kunna uppträda live i programmet. Anledningen är att han har drabbats av magsjuka och av det skälet varken kan eller får vara inne i Annexet till dess han är frisk.

Det är tidningen Aftonbladet som under onsdagen (3:e mars) rapporterade att Paul Rey insjuknade under tisdagen. Det ska inte röra sig om covid19 utan om magsjuka och att han för tillfället vilar upp sig hemma. Aftonbladet har varit i kontakt med Camilla Bjering von Zweigbergk på Paul Reys skivbolag som säger att Paul åtminstone inte kommer att kunna medverka vid torsdagens repetitioner men att situationen utvärderas vartefter tillfrisknande sker.

 

Missar repetitioner

Melodifestivalens tävlingsproducent Karin Gunnarsson säger till Aftonbladet att Paul nu har fått en karenstid på minst 48 timmar, vilket innebär att han åtminstone missade torsdagens repetitioner. Däremot kommer han inte att missa fredagens repetitioner och kvällsgenrep, lördagens eftermiddagsgenrep och direktsändning. Detta i och med att han varit feberfri i minst 30 timmar och kommer att ha uppfyllt kravet på minst 48 timmar till fredagen. Detta meddelade Expressen och Aftonbladet på eftermiddagen den 4:e mars.

 

Tidigare intervju

Inför den första deltävlingen intervjuade vi Paul Rey om hans låt, framträdande och hur han ser på sina chanser att ta sig vidare i tävlingen. Intervjun finns att läsa här »

 


 

Kommentera