Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2021: Paul Rey kan missa Andra chansen

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto: Jens Nordström, Warner Music Sweden/SVT (hämtad från media.melodifestivalen.se)

MELODIFESTIVALEN 2021. Inför helgens Andra chansen verkar det som att Paul Rey kanske missar att kunna uppträda live i programmet. Anledningen är att han har drabbats av magsjuka och av det skälet varken kan eller får vara inne i Annexet till dess han är frisk.

Det är tidningen Aftonbladet som under onsdagen (3:e mars) rapporterade att Paul Rey insjuknade under tisdagen. Det ska inte röra sig om covid19 utan om magsjuka och att han för tillfället vilar upp sig hemma. Aftonbladet har varit i kontakt med Camilla Bjering von Zweigbergk på Paul Reys skivbolag som säger att Paul åtminstone inte kommer att kunna medverka vid torsdagens repetitioner men att situationen utvärderas vartefter tillfrisknande sker.

 

Missar repetitioner

Melodifestivalens tävlingsproducent Karin Gunnarsson säger till Aftonbladet att Paul nu har fått en karenstid på minst 48 timmar, vilket innebär att han åtminstone missade torsdagens repetitioner. Däremot kommer han inte att missa fredagens repetitioner och kvällsgenrep, lördagens eftermiddagsgenrep och direktsändning. Detta i och med att han varit feberfri i minst 30 timmar och kommer att ha uppfyllt kravet på minst 48 timmar till fredagen. Detta meddelade Expressen och Aftonbladet på eftermiddagen den 4:e mars.

 

Tidigare intervju

Inför den första deltävlingen intervjuade vi Paul Rey om hans låt, framträdande och hur han ser på sina chanser att ta sig vidare i tävlingen. Intervjun finns att läsa här »

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen