SVT sammanfattar det gångna Melodifestival-året (2018)


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

MELODIFESTIVALEN 2018 – KRÖNIKA. Stunden har kommit då SVT släpper sin årskrönika om Melodifestival-året som gick. Allt detta och en blick på det som komma skall finns nu att se i SVT Play (åtminstone fram till 4:e februari).

Melodifestivalens reporter Fredrik Ekelund minns tillbaka till höjdpunkterna från Melodifestivalen och Eurovision 2018 med fjolårets vinnare Benjamin Ingrosso. Förutom det blickas det även framåt mot årets tävling med intervjuer med några av artisterna i startfältet 2019.

 

Var kan man se sändningen?

Årskrönikan sänds på SVT 1 och SVT 1 HD med start kl 18.30 CET (lördag 5:e januari). Då SVT publicerar många av deras program på SVT Play på förhand, finns programmet redan tillgängligt redan nu innan sändningstid på tv. Så vill du se programmet redan inför så hittar programmet av årskrönikan här.

 

Våra egna årskrönikor

 


 

 Nu får du gärna tycka till i kommentarsfältet här nedan om vad du själv tyckte om Melodifestivalen 2018 samt vilka artister du ser fram emot allra mest till 2019!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen