SVT sammanfattar det gångna Melodifestival-året (2018)

MELODIFESTIVALEN 2018 – KRÖNIKA. Stunden har kommit då SVT släpper sin årskrönika om Melodifestival-året som gick. Allt detta och en blick på det som komma skall finns nu att se i SVT Play (åtminstone fram till 4:e februari).

Melodifestivalens reporter Fredrik Ekelund minns tillbaka till höjdpunkterna från Melodifestivalen och Eurovision 2018 med fjolårets vinnare Benjamin Ingrosso. Förutom det blickas det även framåt mot årets tävling med intervjuer med några av artisterna i startfältet 2019.

 

Var kan man se sändningen?

Årskrönikan sänds på SVT 1 och SVT 1 HD med start kl 18.30 CET (lördag 5:e januari). Då SVT publicerar många av deras program på SVT Play på förhand, finns programmet redan tillgängligt redan nu innan sändningstid på tv. Så vill du se programmet redan inför så hittar programmet av årskrönikan här.

 

Våra egna årskrönikor

 


 

 Nu får du gärna tycka till i kommentarsfältet här nedan om vad du själv tyckte om Melodifestivalen 2018 samt vilka artister du ser fram emot allra mest till 2019!

 


 

Kommentera