Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

SVT sammanfattar det gångna Melodifestival-året (2018)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2018 – KRÖNIKA. Stunden har kommit då SVT släpper sin årskrönika om Melodifestival-året som gick. Allt detta och en blick på det som komma skall finns nu att se i SVT Play (åtminstone fram till 4:e februari).

Melodifestivalens reporter Fredrik Ekelund minns tillbaka till höjdpunkterna från Melodifestivalen och Eurovision 2018 med fjolårets vinnare Benjamin Ingrosso. Förutom det blickas det även framåt mot årets tävling med intervjuer med några av artisterna i startfältet 2019.

 

Var kan man se sändningen?

Årskrönikan sänds på SVT 1 och SVT 1 HD med start kl 18.30 CET (lördag 5:e januari). Då SVT publicerar många av deras program på SVT Play på förhand, finns programmet redan tillgängligt redan nu innan sändningstid på tv. Så vill du se programmet redan inför så hittar programmet av årskrönikan här.

 

Våra egna årskrönikor

 


 

 Nu får du gärna tycka till i kommentarsfältet här nedan om vad du själv tyckte om Melodifestivalen 2018 samt vilka artister du ser fram emot allra mest till 2019!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen