Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2023: Bidragen i semifinal 2

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2023. Efter flera månader med uttagningar är nu hela startfältet till årets Eurovision är på plats. Därmed kan man nu också börja lyssna in sig på alla 37 bidrag. I den här artikeln presenterar vi de 16 låtar som ska tävla i den andra semifinalen som avgörs torsdagen den 11:e maj.

Senare under våren kommer vi att fördjupa oss mer i bidragen som tävlar, bland annat genom vår Inför-guide som släpps i april, Panelens topplista som släpps inför maj och inte minst vår bevakning inför och under tävlingsveckan i maj. Se därför detta som en slags mjukstart inför det som – i skrivande stund – väntar om lite mindre än två månader.

Du får jättegärna kommentera vilka låtar som du har som dina favoriter i semi 2!

 

Startfältet

I och med att startordningen släpps i ett senare skede placerar vi länderna tills vidare i alfabetisk ordning efter halvindelningen.

 

Första halvan

 

Andra halvan

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen