Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2022: Live-on-tape-versioner (del 6)

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Cirka en månad efter att Eurovision 2022 avgjordes släpps nu ett flertal av de live-on-tape-versioner som reservinspelades inför Turin-veckorna ifall artister inte skulle kunna medverka på den stora Eurovision-scenen.

I år sker släppen i olika omgångar under juni månad via Eurovision.tv:s YouTube-kanal, och här nedan publicerar vi de klipp som senast har släppts. Vissa låtar släpps dock inte, däribland Nederländernas S10 med låten ”De diepte” och Tjeckiens We Are Domi med låten ”Lights off”. I dessa fall får man se på liveframträdandena från Turin istället för förinspelade live-on-tape. Det har heller inte släppts några klipp från Armenien, Azerbajdzjan, Georgien, Moldavien och Norge, men i dessa fall är det inte känt varför klippen inte har släppts.

Vi ska även tillägga att det blir inget live-on-tape-klipp med ESC-vinnarna Kalush Orchestras ”Stefania”. I detta fall beror det på att UA:PBC fick specialtillstånd av EBU att slippa behöva spela in något förhandsklipp. Om gruppen inte hade kunnat rest till Turin i maj hade deras inslag från finalen i Vidbir visats istället.

 

Senaste klippen

Utöver nedan live-on-tapes har EBU också släppt liknande inslag med Albanien, Lettland, Litauen, Bulgarien, Schweiz, Slovenien, Portugal, Kroatien, Danmark, Island, Österrike, Grekland och Finland. Ytterligare delar släpps kommande dagar denna månad. Håll utkik!

 

Israel: Michael Ben David – “I.M”

 

Serbien: Konstrakta“In corpore sano“

 

Malta: Emma Muscat – “I Am What I Am“

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen