Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2022: Bidragen i semifinal 2

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2022. Hela startfältet till årets Eurovision är på plats och därmed kan man nu lyssna in sig på alla 40 bidrag. I den här artikeln presenterar vi de 18 låtar som ska tävla i den andra semifinalen som avgörs torsdagen den 12:e maj.

Senare under våren kommer vi att fördjupa oss mer i bidragen som tävlar. Bland annat kommer du att få reda på vad vi tycker om låtarna respektive våra resultatspekulationer. Se därför detta som en slags mjukstart inför det som – i skrivande stund – väntar om lite mindre än två månader.

Du får jättegärna kommentera vilka låtar som du har som dina favoriter i semi 2!

 

Startfältet

I och med att startordningen släpps i ett senare skede placerar vi länderna tills vidare i alfabetisk ordning.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen