Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision in Concert i Amsterdam tillbaka 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Efter två års lång väntan kommer Eurovision in Concert (EiC), som är ett av de mest populära s.k. Eurovision Pre Partyn, tillbaka igen i april.

Anledningen till väntan har varit coronapandemin som har omöjliggjort att eventet ska kunna äga rum. Exempelvis flyttades 2020 års EiC fram till ett år för att sedan flyttas fram ytterligare ett år. Och nu efter mycket lång tid har arrangörerna bakom EiC bekräftat att eventet kommer att bli av som planerat i AFAS Live i Amsterdam den 9:e april. De har till och med hunnit boka några artister som ska uppträda, men vilka dessa personer är hålls fortfarande hemligt.

Senast som EiC genomfördes var i april 2019. Läs mer om hur festen var vid den tiden här.

 

Går det att köpa biljetter?

Ja, om du ännu inte har införskaffat din biljett så finns det platser kvar hos den officiella biljettleverantören. Om du däremot köpte biljetter till 2020 års eller 2021 års EiC så ska dessa gälla, men kontrollera gärna infon på EiC:s FAQ.

 

 

Fler Pre Partyn på agendan under säsongen

Förutom Amsterdam-eventet är det även inplanerat för ett större Eurovision-party i Barcelona den 26:e mars och i London förbereds det för en comeback för London Eurovision Party. Vi har även fått bekräftat att Madrid-baserade PrePartyES kommer tillbaka i både fysisk och digital form den 15:e och 16:e april i Sala La Riviera i Madrid. Biljetter till det eventet släpps inom kort, och den här gången kommer även minderåriga tillåtas i lokalen om de är i sällskap med vuxna.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen