Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision in Concert 2021 uppskjutet till 2022

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION PRE PARTYN. Lördagen den 10:e april var det tänkt att Eurovision-förfesten Eurovision in Concert (EiC) skulle hållas i Amsterdam i Nederländerna. Men nu tvärvänder organisatörerna och skjuter upp eventet ytterligare ett år.

 

Vad har hänt?

EiC är ett av säsongens största och populäraste förfest inför Eurovision. Vanligtvis brukar tusentals fans vara på plats och i stort sett alla deltagande artister brukar uppträda, inklusive inbjudna gästartister.

Inför fjolårets Eurovision ställdes eventet in med kort varsel och detta till följd av de restriktioner som uppstod i samband med coronapandemin. Nu väljer alltså organisatörerna bakom EiC att än en gång flytta fram festen. Nytt datum är satt till 9 april 2022.

 

Hur gör jag med mina biljetter?

Om du köpte biljetter inför 2020 års fest kommer dessa att hållas giltiga även till 2022. Om du av något skäl inte kan eller vill behålla biljetter så kommer de gå att kunna köpa tillbaka. Se mejl från biljettförsäljningen.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen