Eurovision in Concert 2021 uppskjutet till 2022

EUROVISION PRE PARTYN. Lördagen den 10:e april var det tänkt att Eurovision-förfesten Eurovision in Concert (EiC) skulle hållas i Amsterdam i Nederländerna. Men nu tvärvänder organisatörerna och skjuter upp eventet ytterligare ett år.

 

Vad har hänt?

EiC är ett av säsongens största och populäraste förfest inför Eurovision. Vanligtvis brukar tusentals fans vara på plats och i stort sett alla deltagande artister brukar uppträda, inklusive inbjudna gästartister.

Inför fjolårets Eurovision ställdes eventet in med kort varsel och detta till följd av de restriktioner som uppstod i samband med coronapandemin. Nu väljer alltså organisatörerna bakom EiC att än en gång flytta fram festen. Nytt datum är satt till 9 april 2022.

 

Hur gör jag med mina biljetter?

Om du köpte biljetter inför 2020 års fest kommer dessa att hållas giltiga även till 2022. Om du av något skäl inte kan eller vill behålla biljetter så kommer de gå att kunna köpa tillbaka. Se mejl från biljettförsäljningen.

 


 

Kommentera