Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Ny version av Israels ”Set Me Free” inför Eurovision 2021

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Foto & copyright: Shai Franco
Bilden är hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

EUROVISION 2021. Redan i januari blev Israel klara med vilket bidrag som Eden Alene ska framföra för Israel i årets Eurovision Song Contest. Efter det har låten bearbetats om något och nu har den officiella musikvideon släppts.

I grunden är det fortsatt samma låt som Eden framför, det vill säga ”Set Me Free”, men om man jämför mellan originalversionen och den nya versionen (se klippet nedan) så skiljer de sig ändå åt. Bland annat har de gjort låten mer i popstil och justerat vissa körpartier. Du får gärna tycka till nedan vilken version du föredrar av låten. Hade det varit bättre att behålla den tidigare versionen eller blir det nya mycket bättre?

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2022

Inför ESC 2022

Best of Nationella 2022

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen