Ny version av Israels ”Set Me Free” inför Eurovision 2021

Foto & copyright: Shai Franco
Bilden är hämtad från eurovision.tv som ägs av EBU.

EUROVISION 2021. Redan i januari blev Israel klara med vilket bidrag som Eden Alene ska framföra för Israel i årets Eurovision Song Contest. Efter det har låten bearbetats om något och nu har den officiella musikvideon släppts.

I grunden är det fortsatt samma låt som Eden framför, det vill säga ”Set Me Free”, men om man jämför mellan originalversionen och den nya versionen (se klippet nedan) så skiljer de sig ändå åt. Bland annat har de gjort låten mer i popstil och justerat vissa körpartier. Du får gärna tycka till nedan vilken version du föredrar av låten. Hade det varit bättre att behålla den tidigare versionen eller blir det nya mycket bättre?

 


 

Kommentera