Följ Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Tips: Nu kan du köpa Eurovision 2020-CD:n

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2020. Från och med nu den 15:e maj finns den officiella CD-skivan med samtliga 41 Eurovision-bidrag till försäljning. Vi tipsar om var du enklast köper låtarna.

Det går ju såklart även att streama låtarna via t.ex. Spotify och YouTube, men om du vill ha studioversionerna på annat sätt är det t.ex. via Eurovisions officiella shop, CDON.se eller andra liknande återförsäljare som den finns till försäljning.

Priset varierar lite varifrån du köper CD:n. Via Cdon kostar den 199 kronor via medan du får betala 214 kronor (ej inkl. frakt) om du beställer via Eurovision.tv.

Observera att prisuppgifterna kontrollerades i maj 2020 och kan ha förändrats om du är inne och beställer vid ett senare tillfälle.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2023

Melodifestivalen 2023

Nationella uttagningar

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum med nio personer som tycker till om allt som rör Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi är en fristående grupp från Melodifestivalens respektive Eurovisions redaktioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen