Vi välkomnar Katja till Panelen

PANELEN INFORMERAR. Nu har vi glädjen att meddela att vi rekryterat in ytterligare en skribent till vårt härliga team, nämligen vår skribent Tanjas syster Katja. Vi hälsar henne varmt välkommen till gruppen och vi hoppas på ett långt samarbete framöver!

Självklart ska även ni få lära känna Katja också, så här kommer en presentation från henne:

 

Hej,

Efter 42 år på denna jord har jag – Katja – insett att jag verkligen älskar eurovision, t.o.m mer än schlager. När man växte upp var det en stor grej i lilla Vårgårda när det var “lilla” eller “stora” Melodifestivalen på TV och alla tittade. När morsan köpte ESC 1986 på Lp spelade man sönder den. Dansade och sjöng framför spegeln till Norges “Romeo” och Cyperns “Tora zo”.
Har nog bara missat nåt enstaka program på tv när man var runt 20 och det fanns andra intressen i världen som pockade uppmärksamhet.

Nybliven gift och två barn (19 o 7 år) bor jag i norra Göteborg i ett radhus men drömmer om en villa på landet. Sliter i fabrik på dagarna men Eurovisionmusiken hjälper verkligen när det känns allt för tungt.

Tur att man har syrran att dela sitt intresse med för det är inte många i min omgivning som diggar den här musiken eller så vågar dom bara inte erkänna det. Vår resa till Stockholm 2016 gav verkligen mersmak o upplevelsen i sig var helt fantastisk även fast vi bara var i Tele2 Arena men stämningen och människorna var underbara. Vi gick med i Melloklubben och reste till Lissabon 2018. Så himla roliga resor som förhoppningsvis blir fler av i framtiden.

Favoritlåtar finns så himla många men den tidigaste jag minns är nog Österrike 1989 “Nur ein Leid”. Tyckte han var så himla snygg med den där Thomas. Men den låten som spelats mest genom åren är nog Rumäniens bidrag 2006 “Tornerò”, den blir aldrig dålig. Har ingen speciell genre jag gillar mer än någon annan i dessa sammanhang utan jag diggar allt. Dock operainslag ligger väl längst ned på listan om man inte gör det så snyggt som Estland 2018.

Övrig tid på dygnet läggs på min älskade familj. Är även en julnörd som håller på för fullt med stöket hemma för att få den mysigaste stämningen. Ett annat intresse som ligger varmt om hjärtat är den övernaturliga världen men lika svårt där att hitta folk som delar det intresset. Då är det enklare med schlager 🙂

Att få vara en del av ESC-Panelen ska bli väldigt spännande och ser fram emot att få dela mina åsikter med världen.

 

Från och med nu är vi åtta personer i Panelen

Från och med nu i november 2019 är vi alltså åtta skribenter i gruppen! Vi alla ser mycket fram emot en härlig säsong 2020 🙂

PS: Har du frågor, funderingar, tips etc. så finns vi i våra sociala medier (Facebook, Instagram, Twitter och YouTube) samt på vår mejl info@escpanelen.se

 

Hälsningar

ESC-Panelens team

 

 


 

Kommentera