Vi välkomnar Jessica till ESC-Panelen

PANELEN INFORMERAR. Från och med nu i december har ESC-Panelen fått förstärkning av ytterligare en skribent, Jessica från Göteborg. Det innebär att vi från och med nu är tio medlemmar som skriver och kommenterar om Eurovision, Melodifestivalen och andra länders uttagningar.

 

Hej, Jessica här!

Jag är det nyaste tillskottet i panelen där ni även hittar min storebror Robert. Jag är 28 år gammal, uppvuxen i Göteborg där jag också bor än idag.

Jag har haft schlagermusik runt omkring mig under hela min uppväxt och haft ett stort intresse för musik överlag sedan tidig ålder.

 Ett av mina första minnen från Melodifestivalen är Brandsta City Släckers Kom och ta mig, minns så väl hur den spelades på förskolan och vi alla klappade mot varandras händer i refrängen precis som de gjorde. Måste ju såklart också nämna Linda Bengtzings Alla flickor och den spelas än idag inför en utgång i sann Mello-anda. Några andra favoriter jag har haft genom åren är Let your spirit fly”, ”Not a sinner nor a saint”, ”Live forever”, ”Evighet m.fl. Det finns så många godingar både från förr och nutid. 

På min fritid gillar jag att träna, hitta på saker med familj och vänner, gå på fotboll eller bara ta det lugnt hemma framför en bra serie eller film. Musikfestivaler ligger mig väldigt varmt om hjärtat också.

Jag är ganska bred i min musiksmak då jag gillar allt från schlager till hiphop och tung techno. I Eurovisionvärlden är jag svag för starka balkanballader, det vackra italienska språket och även en riktigt bra koreografi.

 Några favoriter genom åren är Duncan Laurence’ Arcade”, Luca HännisShe Got Me, Sergey Lazarevs You Are The Only One, Kristian Kostovs Beautiful Mess, Kejsi Tolas Carry Me In Your Dreams m.fl. Men som sagt det finns ju sååå mycket mer bra!

Det ska bli väldigt roligt och spännande att få vara en del av panelen framöver och få dela med sig av sina åsikter och kommentarer, hoppas ni vill hänga med på resan!

 


 

Kommentera